TL_OM_600x600px

Om TL outdoor

TL Outdoor blev startet den 1. maj 2019. indehaver af firmaet er den branchekendte Thomas Lyø der har været salgskonsulent i skov og have branchen i snart 20 år. Grundideen med TL Outdoor er salg af professionelle produkter B+B. alle produkter bliver solgt gennem et forhandlernet rundt om i hele Danmark. TL Outdoor er blevet startet med baggrund i, at der kunne sælge kvalitetsprodukter til skovbrugssektoren. Alle produkter, som sælges igennem TL Outdoor er testet og målet er, at sælge de bedste produkter inden for branchen.

TL_OM_600x600px_A

TL Outdoor er blevet Dansk importør af
SILKY save, PRANDI økser OG GTM maskiner.

Vi er super stolte over at få tildelt disse kvalitets agenturer på SILKY, PRANDI OG GTM. Og vil gøre et stort arbejde i at vejlede forhandlere og brugere af disse produkter så oplevelsen bliver god med valg af et produkt fra TL Outdoor.

Bæredygtigt ! Hvis TL Outdoor kan bidrage til at private og professionelle brugere tænker mere på at investere i top kvaiitets produkter der ikke kræver benzin, strøm eller batterier. Dette bliver en del af missionen i en tid med alt for meget batteri, strøm m.m. en kvalitets økse eller silky sav vil holde i mange år uden brug af strøm og batteri. TL Outdoor vil kæmpe for at private og professionelle kan teste og prøve produkter så de kan indse hvor effektivt produkterne er. Et stort ønske er at ”lære” private at købe kvalitet ”der holder” i mange år.

TL Outdoor vil være synlig til mange åbent hus arrangementer, messer og demos. Især brandet Silky har høj fokus, da dette brand Silky er verdens største og er især kendt for den højeste kvalitet i markedet. Professionelle brugere som arborister, gartnere m.m. vælger oftest Silky da de har en væsentlig længere levetid.

Italienske kvalitets økser fra Prandi, GTM produkter fra Holland er også en del af produktprogrsmmet. Se mere under produkter.

TL Outdoor kommer ikke til at sælge direkte til private, men private er velkommen til at kontakte os for at få råd og vejledning i valget af det rette produkt. Vi henviser altid til en loyal forhandler rundt i hele danmark.

Silkylogo_120x42px
Prandilogo_120x70px
GTMlogo120x42px
Thomaslyø_600x600px_SH

Interesseret i en uforpligtende snak?

Thomas Lyø arbejder også sammen med Hustler Zero-Turns i Danmark. TL Outdoor samarbejder også omkring salg af Hustler produkter. Så hvis du/I er interesseret, så tag et kig på Hustler maskinerne på www.ztr.dk . forhandlere og private er altid velkommen til at kontakte Thomas for en god faglig snak.

Kontakt Thomas på 27 50 33 88 eller send en mail til thomas@tloutdoor.dk