Zübat ULTIMATE 330 mm 7,5 – 6,5

Zübat Ultimate er den ultimative beskæringssav til arborister. Denne japanske træksav har det velkendte design som den populære Zübat, suppleret med Silkys nyeste teknologier og et unikt look.

Med en progressiv stigning fra 7,5 til 6,5 tænder pr. 30 mm laves det første snit nemt, hvorefter du kan rive gennem træet med høj hastighed. Zübat Ultimate er også den første sav med Silkys nye Gokai-Me tænder. Klingen har 4 skrabeformede tænder, der sikrer optimal udledning af savsmuld. Sammen med de andre ikke-satte tænder har Zübat Ultimate en fremragende ydeevne på både rip-cuts, cross-cuts og slant-cuts. En sand allrounder!

Savbladet har en nikkelbelægning, som giver en slidstærk overflade og beskytter mod rust. Den buede klinge fungerer perfekt ved skæring over skulderhøjde og holder saven i snittet. Zübat Ultimate har et støbt gummihåndtag, der ligger behageligt i hånden og reducerer vibrationer markant.

Saven kommer i en drejelig, olivengrøn skede med aftagelig båndholder og er udstyret med 3 små ruller, så de skarpe tænder ikke beskadiger dækslet, når saven tages ind og ud. Skeden har en åbning i bunden, så fugt og savsmuld kan falde ud af skeden.

Zübat Ultimate klingen kan også monteres på Zübat stangsav-serien, hvilket betyder at du kan bruge denne sav både som stangsav og som håndsav.

Varenummer (SKU): KSI374633 Kategorier: ,

749,00 kr. inkl. moms
(599,20 kr. ekskl. moms)

Find din forhandler her